MedWatch

Medicokæmpe i milliardsalg

Medicogiganten Wright Medical Group sælger sin afdeling for hofte- og knæimplantater for et milliardbeløb.

Foto: Colourbox

Den amerikanske medicokoncern Wright Medical Group har indgået en aftale med MicroPort Scientific Corporation, som køber gigantens OrthoRecon-afdeling for 1,6 mia. kroner. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

OrthoRecon-afdelingen råder over produkter relateret til knæ- og hofteimplantater, og afdelingen omsatte for omkring 1,5 mia. dollar på verdensplan i 2012.

Wrights adm. direktør, Robert Palmisano, forklarer, at man i løbet af de sidste 18 måneder gradvist har flyttet fokus over mod at sikre væksten i den del af forretningen, som har med fod- og ankelprodukter at gøre. Han afslører også, at man havde adskillige bejlere til OrthoRecon-afdelingen, men at MicroPort i sidste ende var det bedste valg.

Handelen forventes afsluttet i slutningen af tredje kvartal eller begyndelsen af fjerde kvartal, skriver selskaberne, og den betyder, at Wright Medical Group vil opdatere sin guidance for 2013, hvilket man vil informere yderligere om ved et konferenceopkald den 1. august.

Mere fra MedWatch

Eli Lilly får forlomme til fedmehåb hos FDA

Med en fast track status får medicinalselskabet Eli Lilly sænket behandlingstiden for sin registreringsansøgning hos FDA af lægemiddelhåbet Tirzepatid til omtrent seks måneder fra de normale ca. 10 måneder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier