MedWatch

Medicoselskab udbetaler stort udbytte trods nedskrivning

En lukning af et datterselskab koster en dansk medicovirksomhed et tocifret millionbeløb. Alligevel leverer virksomheden nok engang sorte tal på bundlinjen og kvitterer med at udbetale millionudbytte til de fire ejere.

Foto: CHRISTOFFERSEN EMIL RYGE

Selvom Maribo Medico i løbet af 2012 har taget en nedskrivning på hele 11,15 mio. kr. som følge af lukning af datterselskabet Scansleep, kommer virksomheden alligevel ud af 2012 med et overskud efter skat på 1,26 mio. kr. Det er dog noget af en tilbagegang fra 2011, hvor bundlinjen viste et plus på 13,6 mio. kr.

”Jeg er rigtig tilfreds med årets resultat. Den eneste årsag til, at det ser anderledes ud end i 2011, er vores forsøg på at lave noget fornuftigt med Scansleep. Vi synes, at der var behov for en type virksomhed som Scansleep, men som det politiske billede er, så var der simpelthen ikke plads til en sådan. Vores virksomhed er lige så sund, som den altid har været, og årets resultat er udelukkende negativt påvirket af nedlukningen af vores datterselskab,” siger Mette Toxværd Larsen, adm. direktør i Maribo Medico, til MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier