MedWatch

Diagnostik-firma fordobler bundlinjen

Tre ejere, der blandt andet tæller selskabets stifter samt nuværende adm. direktør, kan se tilbage på et år, hvor bundlinjen er mere end fordoblet sammenlignet med året før.

Genrefoto fra DTU | Foto: Mik Eskestad/JP

Det danske selskab AH Diagnostics kommer ud af 2012 med et resultat, hvor bundlinjen er mere end fordoblet sammenlignet med 2011. Overskuddet lander på 5,75 mio. kr. efter skat mod 2,78 mio. kr. efter skat i 2011.

Bag resultatet gemmer der sig en kraftig forbedring af virksomhedens resultat af den primære drift, der er gået fra et overskud på 2,39 mio. kr. i 2011 til hele 6,44 mio. kr. i 2012. De tre ejere har modsat de seneste år valgt ikke at udbetale udbytte, men derimod lade hele årets overskud indgå i virksomhedens egenkapital. Dermed har den Aarhus-baserede virksomhed nu en egenkapital på 16,13 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier