MedWatch

Medicogigant fyrer tusinder

Endnu en life science-gigant varsler en omfattende fyringsrunde i USA – denne gang verdens største medicoselskab, Medtronic.

Foto: PR foto

Nyheder om omstruktureringer og fyringer blandt de store life science-koncerner er efterhånden blevet dagligdagskost, og nu er turen så kommet til medicogiganten Medtronic. Det skriver CBS, Minnesota.

TV-stationen skriver på sin hjemmeside, at Medtronic vil nedlægge 500 stillinger i Minnesota som et led i en større global fyringsrunde, der vil efterlade 2.000 medarbejdere uden job. Halvdelen af disse stillingsnedlæggelser vil være i USA.

En talsmand for Medtronic udtaler, at omkring 65 pct. af fyringerne allerede har fundet sted, mens resten vil blive foretaget i løbet af indeværende finansår, som løber til udgangen af april næste år.

Medtronic afleverede for nyligt årsregnskab, og det viste ellers et glimrende resultat med hele 20 mia. kroner på bundlinjen.

Læs også: Medtronic lander 20 mia. kr. på bundlinjen

Mere fra MedWatch

CHMP anbefaler coronapille fra Pfizer

Pfizer har fået en positiv anbefaling fra CHMP, der anbefaler at tabletbehandlingen Paxlovid godkendes til behandling af covid-19. I Danmark er midlet dog allerede taget i brug.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier