MedWatch

Medtronic CFO: Størrelsen er vigtig

Gary Ellis, som er CFO for medicogiganten Medtronic, mener, at virksomhedens størrelse og kapacitet giver den en fordel i forhold til konkurrenterne i den moderne sundhedsindustri.

Foto: PR foto

Medtronic er bedre rustet til ændringerne i den globale sundhedsindustri end rivalerne, siger CFO Gary Ellis i en spørgerunde ved en konference i New York tirsdag. Det skriver massdevice.com.

”Det virker helt klart som om, der er et skifte fra at sælge til læger til at sælge til hospitalsledere,” siger han og fortsætter:

”I nogle lande er det staten, som er kunden, og du sælger direkte til betalerne. Det er i disse tilfælde, at størrelse og kapacitet er vigtig.”

Tilstedeværelse

Medtronic, som er verdensførende inden for medicinsk teknologi, har tydeligvis en større kapacitet end de fleste af konkurrenterne med 43.000 ansatte på verdensplan.

Og Gary Ellis siger, at virksomhedens størrelse, samt tilstedeværelse på mange forskellige markeder verden over, giver Medtronic muligheden for at have en meget bredere dialog med hospitalsorganisationer.

Det er en stor fordel, når man skal ”snakke med en CEO eller CFO om at gøre et hospital mere rentabelt,” siger han ifølge massdevice.com. Og på papiret ser det også ud til, at det er præcis, hvad hospitaler og indkøbsorganisationer leder efter i disse krisetider.

 Medicoselskab rejser kritik af regionernes budgethensyn

 Medtronic: Efterforskning af knogletransplantation er afsluttet

 Medtronic hjælper kunstig bugspytkirtel på vej 

Mere fra MedWatch

Sanofi vil kun købe Horizon kontant

Både Amgen, Johnson & Johnson og Sanofi bejler til et opkøb af amerikanske Horizon Therapeutics, der markedsfører øjenmidlet Tepezza, som er udviklet af Genmab.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier