MedWatch

Össur går benhårdt efter nye opkøb

Protesevirksomheden Össur leder trods dagens opkøb af den svenske virksomhed TeamOlmed fortsat efter nye opkøbsmuligheder. Det er dog ikke umiddelbart Europa, der frister mest, lyder det fra topchefen.

Foto: Össur

Det er bestemt ikke manglende vilje fra børsnoterede Össur, der har gjort, at selskabet ikke har foretaget ret mange opkøb i løbet af de seneste år. Mulighederne har ganske enkelt ikke været der, men topchefen holder stadig et vågent øje.

”Vi har længe haft en strategi om at vokse igennem opkøb. Det har vi tidligere gjort, men har ikke været så aktive i de seneste år. Det skyldes ikke, at vi ikke har haft lyst, men vi har ikke kunnet lande opkøb til den pris og de vilkår, som vi gerne ville,” siger Jón Sigurðsson, adm. direktør i Össur, til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

KU søger chef til nyt life science-program

Københavns Universitet har indledt jagten på den programdirektør, der skal stå i spidsen for innovationsprogrammet Spark Denmark, som Novo Nordisk Fonden forleden kastede 44 mio. kr. efter for at bringe flere akademiske projekter indenfor farma, medico, sundhedsteknologi og industriel biotek til markedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier