MedWatch

Roche overvejer salg af diabetesudstyr-enhed

Medicinalgiganten Roche undersøger i øjeblikket mulighederne for at frasælge en afdeling for medicinsk udstyr til måling af blodsukkeret, fortæller insidere til Reuters.

Foto: Roche/PR

Schweiziske Roche forsøger i øjeblikket at skille sig af med sin afdeling for diabetesudstyr, som især er fokuseret på såkaldte glukosemålere, altså udstyr til måling af blodsukkeret for diabetespatienter. Det skriver Reuters, som har talt med unavngivne kilder tæt på forhandlingerne.

Det er alt sammen stadig på et meget tidligt stadie, forklarer kilderne og tilføjer, at det slet ikke er sikkert, at en handel bliver til noget. Det er også usikkert hvem, der skulle være interesseret i at opkøbe Roche-afdelingen.

Der er dog kun en lille håndfuld virksomheder, som sælger glukosemålere og derfor vil være mulige kandidater – heriblandt Medtronic og Johnson & Johnson – forklarer to af personerne.

Så sent som sidste år forsøgte en anden stor medicinalkoncern – tyske Bayer AG – at sælge sin afdeling for glukosemålere for 1,5 mia. dollar, men uden held. Det vides ikke, hvor meget Roche-afdeling er sat til salg for.

Læs historien fra Reuters her

 Avis: Rygte om kommende købstilbud på Genmab 

 Japansk gigant ryster F&U-posen

 Medicinalkæmper brugte uvidende DDR-patienter til forsøg 

 Fulgte du med i medicoverdenen i april?

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier