MedWatch

William Demant holder fast i forventninger

Den danske høreapparatkoncern tror fortsat på, at den kan vokse mere end det klemte globale marked på trods af udfordrende markedsforhold.

Foto: WHD

I første kvartal voksede høreapparatkoncernen William Demant Holding og tog markedsandele fra konkurrenterne.  Det fremgår af kvartalsmeddelelsen, der også peger på, at det specielt er koncernens amerikanske forretning, som har bidraget til væksten.

"Koncernens udvikling i Europa er mærket af en betydelig eksponering på markeder som Danmark, Holland og Norge, hvor der i første kvartal har været en markant negativ vækst som følge af strukturelle ændringer i høreforsorgen i disse lande," skriver selskabet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bavarian Nordic har fundet en amerikansk produktionspartner

Den amerikanske regering har allerede købt millioner af doser af Bavarian Nordics vaccine mod abekobber, og for at kunne honorere forventeligt mange flere ordrer fra den kant, har det det danske selskab fundet og allieret sig med en amerikansk produktionspartner, ligesom man er på udkig efter kontraktproducenter i resten af verden også.

GN vil søge om tilladelse til at sælge flagskib som otc-produkt

Dagen efter, at FDA, de amerikanske sundhedsmyndigheder, meldte sig klar med de endelige retningslinjer for salg af høreapparater i håndkøb, går GN Hearing nu i offensiven ved som det hidtil eneste danske selskab at ville søge om registrering af et af sine flagskibsprodukter - høreapparatet Jabra Enhance Plus som otc-produkt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier