MedWatch

DTU Symbion vil forblive selvstændigt innovationsmiljø

Det er en helt rigtig beslutning af få færre, men større innovationsmiljøer i Danmark. DTU Symbion Innovation ønsker dog ikke være en del af konsolideringen, lyder det fra topchefen.

DTU Symbion Innovation bliver ikke et af de innovationsmiljøer, der kommer til at blive påvirket af, at staten vil skære antallet ned fra seks til ”op til fire.” Innovationsmiljøet er så stort, at det også i fremtiden vil fortsætte som et selvstændigt innovationsmiljø.

”Vi har ikke planer om at slå os sammen med nogen af de andre innovationsmiljøer. Vi har løbende konsolideret os, blandt andet ved at overtage Bioneer. Der findes jo ingen garantier her i verden, men jeg har en meget klar forventning om, at DTU Symbion Innovation, når udbudsrunden er veloverstået, vil se ud, som tilfældet er i dag,” siger Managing Partner Ulla Brockenhuus-Schack, der står i spidsen for DTU Symbion Innovation og venturefirmaet Seed Capital, til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier