MedWatch

Antal af innovationsmiljøer på skrump

Staten vil skære antallet af innovationsmiljøer ned fra seks til ”op til fire” fra starten af 2014. Formanden for foreningen af innovationsmiljøer er både positiv og skeptisk over for politikernes initiativer.

Foto: Capnova/PR

Om under en måned udløber fristen for at ansøge om at drive Danmarks næste innovationsmiljøer. Hvor der i dag findes seks af slagsen, vil staten fra 2014 have, at kun op til fire klyngemiljøer tager sig af opgaven.

Det betyder også, at to eller flere af de seks innovationsmiljøer i Danmark må lade livet som selvstændig enhed. Der er dog mulighed for, at flere slår sig sammen til ét klyngemiljø, og det er der ifølge kilder i branchen også lagt i støbeskeen til.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier