MedWatch

Analytiker venter positiv modtagelse af GN-regnskab

Skeptikerne er svære at overbevise, men analytiker Morten Imsgaard, Sydbank, mener dog, at aktien vil stige i kølvandet på årsregnskabet.

Foto: GN Store Nord / PR

GN Store Nords regnskab for 2012 vil blive positivt modtaget af markedet. Det vurderer Sydbanks GN Store Nord-analytiker Morten Imsgard over for Ritzau Finans.

Regnskabet for 2012 overraskede positivt på toplinjen, mens driftsresultatet var lavere end ventet. GN Store Nord fastholder dog sine forventninger til EBITA-marginen for 2013 omkring 19 pct. og opjusterer omsætningsforventningen en spids til 6,55 til 6,70 mia. kr.

"Jeg vil tro, at markedet vil modtage regnskabet positivt," siger Morten Imsgard med henvisning til fastholdelsen af målsætningen.

Aktien skal op

GN Store Nord er dog fortsat i gang med at genopbygge markedets tillid.

"Skeptikerne vil selvfølgelig sige, at nu kommer GN Store Nord bare til at nedjustere i løbet af 2013," siger Morten Imsgard og fortsætter:

"Men på positivsiden er også et aktietilbagekøbsprogram, som i mine øjne er lidt bedre end forventet. Så aktien skal lidt op, vil jeg tro."

Morten Imsgard og Sydbank har en købsanbefaling af aktierne i GN Store Nord.

 GN øger ambitiøse 2013-forventninger

 Analytiker: Det er ude af GN’s hænder 

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier