MedWatch

Analytiker venter positiv modtagelse af GN-regnskab

Skeptikerne er svære at overbevise, men analytiker Morten Imsgaard, Sydbank, mener dog, at aktien vil stige i kølvandet på årsregnskabet.

Foto: GN Store Nord / PR

GN Store Nords regnskab for 2012 vil blive positivt modtaget af markedet. Det vurderer Sydbanks GN Store Nord-analytiker Morten Imsgard over for Ritzau Finans.

Regnskabet for 2012 overraskede positivt på toplinjen, mens driftsresultatet var lavere end ventet. GN Store Nord fastholder dog sine forventninger til EBITA-marginen for 2013 omkring 19 pct. og opjusterer omsætningsforventningen en spids til 6,55 til 6,70 mia. kr.

"Jeg vil tro, at markedet vil modtage regnskabet positivt," siger Morten Imsgard med henvisning til fastholdelsen af målsætningen.

Aktien skal op

GN Store Nord er dog fortsat i gang med at genopbygge markedets tillid.

"Skeptikerne vil selvfølgelig sige, at nu kommer GN Store Nord bare til at nedjustere i løbet af 2013," siger Morten Imsgard og fortsætter:

"Men på positivsiden er også et aktietilbagekøbsprogram, som i mine øjne er lidt bedre end forventet. Så aktien skal lidt op, vil jeg tro."

Morten Imsgard og Sydbank har en købsanbefaling af aktierne i GN Store Nord.

 GN øger ambitiøse 2013-forventninger

 Analytiker: Det er ude af GN’s hænder 

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier