MedWatch

Overlæge: Mere mobilteknologi, tak

Regionshospitalet Horsens er Danmarks prøveklud for ny teknologi på hospitalsgangene. MedWatch tager dig med en tur på akutafdelingen med den ledende overlæge, der udpeger behov og succeser.

Ove Gaardboe, ledende overlæge ved akutafdelingen på Regionshospitalet Horsens, efterlyser mere intelligent brug af mobilen på hospitalsgangene. | Foto: Leonora Beck

I hospitalssengene langs væggen på den hvide gang ligger patienterne iført halskraver og forbindinger og med drops i armene. En ung mand med skorpede rifter i ansigtet går i langsomme ryk hen ad gulvet.

Vi er på akutafdelingen på Regionshospitalet Horsens, hvor den ledende overlæge Ove Gaardboe har sin daglige gang. ”Det er det eneste sted i verden, hvor alle kan komme,” siger han og går ind i ’Skadestue 1’.  Her har en ung kvinde netop været under kniven efter at have fået ødelagt nyren i et trafikuheld.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Genmab-partner trækker sig fra samarbejde

Abbvie ønsker ikke længere at udvikle en fælles kræftkandidat med Genmab, men biotekselskabet skal stadig betale royalites af et eventuelt fremtidigt salg ved kommercialisering.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier