MedWatch

"..man skal kunne stilles til ansvar..."

GN Store Nord kæmper for selskabets erstatning fra de tyske konkurrencemyndigheder

Foto: GN Store Nord / PR

Første retsmøde i sagen, hvor GN Store Nord har udbedt sig erstatning på 1,1 mia. euro fra de tyske konkurrencemyndigheder, fordi disse afviste schweiziske Sonovas opkøb af GN Resound, er tirsdag eftermiddag overstået, og der var ikke just positive nyheder for GN at hente.

Den ene af tre dommere til retsmødet indikerede nemlig, at der kan være problemer for et selskab med at gøre konkurrencemyndighederne forpligtet til at betale en erstatning, også selv om myndighederne - ifølge GN - har udført en ulovlig handling. Men det er ikke en acceptabel løsning, mener det danske selskab.

"Vi synes, at det er forkert, for når man har lavet en ulovlig handling, synes vi også, at man skal kunne stilles til ansvar for den, siger Michael Bjergby, kommunikationsdirektør hos GN Store Nord, til Ritzau Finans.

Ny tidsfrist

De to parter i sagen - GN Store Nord og de tyske konkurrencemyndigheder - har nu fået en tidsfrist frem til slutningen af januar til at respondere i forhold til de ting, der blev diskuteret på tirsdagens retsmøde i Köln. Derefter vil der mblive afholdt et andet retsmøde i sagen i slutningen af februar, hvor sagen enten vil blive afgjort, eller der vil blive indkaldt til et tredje og afgørende retsmøde. Det bekræfter GN over for Ritzau Finans.

Tysk domstol skeptisk over for GN's milliardkrav 

 

Mere fra MedWatch

Eli Lilly får forlomme til fedmehåb hos FDA

Med en fast track status får medicinalselskabet Eli Lilly sænket behandlingstiden for sin registreringsansøgning hos FDA af lægemiddelhåbet Tirzepatid til omtrent seks måneder fra de normale ca. 10 måneder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier