MedWatch

Dansk intensiv-it på Brasilienstogt

Inden for fem år forventer dansk it-virksomhed at femdoble toplinjen. Blandt andet skal en ny satsning i Brasilien bidrage.

Foto: Daintel/PR

Med omkring 1000 intensivsenge i Brasiliens største by Sao Paulo er der dobbelt så mange som i hele Danmark. Det er en af flere grunde til, at dansk it-virksomhed retter fokus mod landet som indgang til andre end det europæiske marked. Sammen med fokus på landets andenstørste by Rio de Janeiro forbereder Daintel sig på gigantvækst.

”Der ligger mere end halvdelen af det marked i Brasilien, som er interessant for os. Det udgør et milliardpotentiale. Det er tilstrækkeligt at fokusere på de to byer i Brasilien i en række år. Det vil stadig kunne give en ganske betydelig vækst i vores selskab. Så vi skal ikke bredt ud i 20 lande i de næste fem år,” siger COO Troels Bierman Mortensen, Daintel, til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

KU søger chef til nyt life science-program

Københavns Universitet har indledt jagten på den programdirektør, der skal stå i spidsen for innovationsprogrammet Spark Denmark, som Novo Nordisk Fonden forleden kastede 44 mio. kr. efter for at bringe flere akademiske projekter indenfor farma, medico, sundhedsteknologi og industriel biotek til markedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier