MedWatch

Tunstall Healthcare nummer tre i Nordjylland

Den nordjyske udvikler af telemedicinske løsninger er nummer tre på ranglisten over nordjyske Gazelle-virksomheder.

Foto: Jyllands-Posten

Målt på vækst siden 2008 er den nordjyske virksomhed Tunstall Healthcare den tredje bedste virksomhed i regionen sammenlignet med de andre Gazelle-virksomheder.

Det viser en ny opgørelse som Børsen har lavet i forbindelse med avisens årlige udnævnelse af Gazelle-virksomheder. Kravet for at blive en Gazelle-virksomhed er en omsætning på over 1 mio. kr. eller et bruttoresultat på over en halv mio. kr.. Samtidig skal der have været vækst i omsætning eller bruttoresultat i hvert eneste af de seneste fire regnskabsår og en fordobling over fire år.

Det er specielt salget, der har betydet, at Tunstall Healthcare har klaret sig så godt.

"Vi bruger vores ejers distributionsnetværk til at løfte salget endnu længere ud i verden, og det har bidraget til vores vækst," forklarer den adm. direktør Bjarne Flou.

Virksomheden blev i 2008 købt af den britiske koncern Tunstallgruppen fra RTX og er "center of execellence" for koncernens udvikling af løsninger til det telemedicinske område.

Som MedWatch tidligere har fortalt, venter virksomheden, at udvide medarbejderstaben fra 25 til 35 mand i løbet af efteråret.

 Tunstall Healthcare udvider i Danmark

 Britisk kæmpe køber nordisk hjemmepleje-firma 

Mere fra MedWatch

Sanofi vil kun købe Horizon kontant

Både Amgen, Johnson & Johnson og Sanofi bejler til et opkøb af amerikanske Horizon Therapeutics, der markedsfører øjenmidlet Tepezza, som er udviklet af Genmab.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier