MedWatch

Britisk kæmpe køber nordisk hjemmepleje-firma

Den britiske telemedicin-koncern Tunstall Healthcare er på opkøbstogt og har nu sat tænderne i det nordiske STT Condigi, der leverer teknologi til hjemmeplejen.

Efter at have offentliggjort opkøbet af den amerikanske rehabvirksomhed AMAC  i december2011, har den britiske telemedicinkæmpe nu rettet øjnene mod det nordiske marked.

STT Condigi, der leverer teknologi og service til ældre med behov for hjemmepleje og plejehjem i Norden, har indgået en aftale med Tunstall om at blive opkøbt, skriver selskabet i en meddelelse.

"Det er klart, at STT Condigi vil have en meget positiv indflydelse på Tunstall Group. Vores visioner er afstemt og vi supplerer hinanden på en række områder. STT Condigi er en førende leverandør til vores marked og har en række produkter og tjenester, som vil forbedre vores tilbud og tilstedeværelse både i de nordiske lande og i resten af Tunstall Group,” skriver Gil Baldwin, administrerede direktør hos Tunstall Healthcare, i pressemeddelelsen.

Aftalen endnu ikke hjemme

Rent praktisk skal konkurrencestyrelsen først godkende opkøbet, før handlen kan blive afsluttet.

STT Condigi har hovedkontor i Sverige, men har også kontorer i Danmark, Finland og i Spanien og omsætter på cirka 230 mio. svenske kroner.

Tunstall opererer i mere end 30 lande, beskæftiger mere end 1.800 mennesker og servicerer 2,5 millioner mennesker rundt om i verden, skriver firmaet i meddelelsen.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier