MedWatch

Britisk kæmpe køber nordisk hjemmepleje-firma

Den britiske telemedicin-koncern Tunstall Healthcare er på opkøbstogt og har nu sat tænderne i det nordiske STT Condigi, der leverer teknologi til hjemmeplejen.

Efter at have offentliggjort opkøbet af den amerikanske rehabvirksomhed AMAC  i december2011, har den britiske telemedicinkæmpe nu rettet øjnene mod det nordiske marked.

STT Condigi, der leverer teknologi og service til ældre med behov for hjemmepleje og plejehjem i Norden, har indgået en aftale med Tunstall om at blive opkøbt, skriver selskabet i en meddelelse.

"Det er klart, at STT Condigi vil have en meget positiv indflydelse på Tunstall Group. Vores visioner er afstemt og vi supplerer hinanden på en række områder. STT Condigi er en førende leverandør til vores marked og har en række produkter og tjenester, som vil forbedre vores tilbud og tilstedeværelse både i de nordiske lande og i resten af Tunstall Group,” skriver Gil Baldwin, administrerede direktør hos Tunstall Healthcare, i pressemeddelelsen.

Aftalen endnu ikke hjemme

Rent praktisk skal konkurrencestyrelsen først godkende opkøbet, før handlen kan blive afsluttet.

STT Condigi har hovedkontor i Sverige, men har også kontorer i Danmark, Finland og i Spanien og omsætter på cirka 230 mio. svenske kroner.

Tunstall opererer i mere end 30 lande, beskæftiger mere end 1.800 mennesker og servicerer 2,5 millioner mennesker rundt om i verden, skriver firmaet i meddelelsen.

Mere fra MedWatch

Ambu peger på rettidig omhu som baggrund for MDR-milepæl

Ambu har fået alle sine produkter godkendt efter de nye EU-regler for medicinsk udstyr trods flaskehalse og ventetid, og det skyldes ifølge medicoselskabet, at virksomheden allerede på et tidligt tidspunkt anerkendte, hvor stor en indsats det ville kræve.

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 49

Novo Nordisk Fonden giver millioner til udvikling af RNA-vacciner, Danske Regioner vil investere "massivt" i sundhedsteknologi og Ellab får smæk på 5 mio. kr. i amerikansk told-opgør. Fik du det hele med?

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier