MedWatch

Direktør: Vækstfonden uinteresseret i start-up investeringer

Innovationsmiljøet Novi, der med base i Aalborg har investeret i en række tidlige life science projekter, kan ikke få øje på hverken Vækstfonden eller Business Angels, når de små firmaer har behov for yderligere kapital for at komme videre. Læs interview med adm. direktør Jesper Jespersen.

Foto: PR

Den adm. direktør for forskerparken Novi A/S og Novis innovationsmiljø Jesper Jespersen savner risikovillig kapital i den tidligere fase af investeringer i små firmaer. Han møder hverken Vækstfonden eller de tidlige så aktive business angels på markedet for start-up kapital.

Det siger han i et interview med MedWatch i forskerparken i Aalborg. Parken, der huser en lang række mindre firmaer inden for bl.a. life science, er fysisk forbundet med Aalborg Universitets bygninger.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier