MedWatch

Direktør frygter afvikling af mange års kompetence

Masser af små danske firmaer indenfor life science er hjulpet videre af investeringer og rådgivning fra landets innovationsmiljøer. De kompetencer i innovationsmiljøerne er nu i spil i finanslovsforhandlingerne, mener direktør.

Foto: Capnova/PR

Hvis Folketinget beslutter at barbere tilskuddene til landets seks innovationsmiljøer, begynder politikerne at afvikle enestående kompetencer, der er opbygget over mere end 10 år.

Sådan lyder advarslen fra Lars Stigel, direktør i Østjysk Innovation og formand for Forskerparkforeningen, der er en sammenslutning af forskerparker og de seks innovationsmiljøer i Danmark. Innovationsmiljøerne kan investere op til fire mio. kr. i modningen af en god opfindelse, oftest udsprunget af en opdagelse på universitetet. Life Science er et af de helt store områder, som innovationsmiljøerne investerer i.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bavarian Nordic har fundet en amerikansk produktionspartner

Den amerikanske regering har allerede købt millioner af doser af Bavarian Nordics vaccine mod abekobber, og for at kunne honorere forventeligt mange flere ordrer fra den kant, har det det danske selskab fundet og allieret sig med en amerikansk produktionspartner, ligesom man er på udkig efter kontraktproducenter i resten af verden også.

GN vil søge om tilladelse til at sælge flagskib som otc-produkt

Dagen efter, at FDA, de amerikanske sundhedsmyndigheder, meldte sig klar med de endelige retningslinjer for salg af høreapparater i håndkøb, går GN Hearing nu i offensiven ved som det hidtil eneste danske selskab at ville søge om registrering af et af sine flagskibsprodukter - høreapparatet Jabra Enhance Plus som otc-produkt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier