MedWatch

Direktør frygter afvikling af mange års kompetence

Masser af små danske firmaer indenfor life science er hjulpet videre af investeringer og rådgivning fra landets innovationsmiljøer. De kompetencer i innovationsmiljøerne er nu i spil i finanslovsforhandlingerne, mener direktør.

Foto: Capnova/PR

Hvis Folketinget beslutter at barbere tilskuddene til landets seks innovationsmiljøer, begynder politikerne at afvikle enestående kompetencer, der er opbygget over mere end 10 år.

Sådan lyder advarslen fra Lars Stigel, direktør i Østjysk Innovation og formand for Forskerparkforeningen, der er en sammenslutning af forskerparker og de seks innovationsmiljøer i Danmark. Innovationsmiljøerne kan investere op til fire mio. kr. i modningen af en god opfindelse, oftest udsprunget af en opdagelse på universitetet. Life Science er et af de helt store områder, som innovationsmiljøerne investerer i.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier