MedWatch

Ambu-direktør: Masser af potentiale i effektiviseringer

Selvom Ambu de senere år har været igennem flere omstruktureringer og forandringer, er der fortsat massere at hente gennem effektiviseringer, fortæller selskabets direktør. Han tror også, at en vending i Spanien vil hjælpe resultaterne på vej.

Foto: PR

Med strategien GPS Four har det danske medicoselskab Ambu siden oktober 2009 forsøgt at forbedre resultater i selskabet blandt andet gennem effektiviseringer af arbejdsgange og produktionen.

Men selvom det på flere områder er lykkes selskabet at mindske omkostningerne og forbedre indtjeningen væsentligt, så er der fortsat flere steder, hvor der kan skabe forbedringer, som forhåbentlig vil udmønte sig i en endnu bedre lønsomhed, fortæller selskabets adm. direktør Lars Marcher til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier