MedWatch

Ambu-direktør: Masser af potentiale i effektiviseringer

Selvom Ambu de senere år har været igennem flere omstruktureringer og forandringer, er der fortsat massere at hente gennem effektiviseringer, fortæller selskabets direktør. Han tror også, at en vending i Spanien vil hjælpe resultaterne på vej.

Foto: PR

Med strategien GPS Four har det danske medicoselskab Ambu siden oktober 2009 forsøgt at forbedre resultater i selskabet blandt andet gennem effektiviseringer af arbejdsgange og produktionen.

Men selvom det på flere områder er lykkes selskabet at mindske omkostningerne og forbedre indtjeningen væsentligt, så er der fortsat flere steder, hvor der kan skabe forbedringer, som forhåbentlig vil udmønte sig i en endnu bedre lønsomhed, fortæller selskabets adm. direktør Lars Marcher til MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bavarian Nordic har fundet en amerikansk produktionspartner

Den amerikanske regering har allerede købt millioner af doser af Bavarian Nordics vaccine mod abekobber, og for at kunne honorere forventeligt mange flere ordrer fra den kant, har det det danske selskab fundet og allieret sig med en amerikansk produktionspartner, ligesom man er på udkig efter kontraktproducenter i resten af verden også.

GN vil søge om tilladelse til at sælge flagskib som otc-produkt

Dagen efter, at FDA, de amerikanske sundhedsmyndigheder, meldte sig klar med de endelige retningslinjer for salg af høreapparater i håndkøb, går GN Hearing nu i offensiven ved som det hidtil eneste danske selskab at ville søge om registrering af et af sine flagskibsprodukter - høreapparatet Jabra Enhance Plus som otc-produkt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier