MedWatch

Ambu i forbedret omsætningsvækst

Medicoselskabet Ambu oplevede en forbedret omsætningsvækst i tredje kvartal og venter fortsat at nå egne målsætninger for helåret.

Foto: Ambu/PR

Ambus omsætningsvækst blev på hele 9 pct. i årets tre måneder. Det fremgår af selskabets netop offentliggjorte regnskab for de første tre kvartaler i selskabets forskudte regnskabsår 2011/12.

Regner man dog på væksten i lokal valuta udgør den "kun" 5 pct., og fraregner man den tilkøbte vækst fra en elektrodevirksomhed i England, er væksten på 3,5 pct. Det er dog stadig en forbedring i forhold til Q2, hvor væksten var på blot 2 pct. Dermed ser det ud til, at den forbedring i regnskabsårets andet halvår, som adm. direktør Lars Marcher havde håbet på, så småt er ved at indfinde sig.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier