MedWatch

Analytiker: GN-regnskab en blandet landhandel

Høreapparatsforretningen har klaret sig godt under svære markedsvilkår, mens den anden forretningsenhed trækker ned ifølge Alm. Brand Markets’ analytiker, der stadig venter på at se omkostningsforbedringer i GN Store Nord.

Foto: Lars Krabbe

Dagens kvartalsregnskab bringer en god nyhed, og en dårlig nyhed for GN Store Nords aktionærer ifølge Alm. Brand Markets’ analytiker Michael Friis Jørgensen.

”Det er en blandet landhandel. Men høreapparatsdelen ser stadigvæk ud til at køre rigtig stærkt. Der er svære markedsvilkår i Europa, der er priskonkurrence i Tyskland, og der er sket en hel del regulatorisk, så væksten på høreapparatsmarkedet i Europa – og for den sags skyld USA – har ikke været særlig stærk, så den organiske vækst på fire pct., som GN Resound leverer, er ganske stabil, og de tager markedsandele,” siger han og uddyber:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier