MedWatch

Høreapparatkoncern satser stort på ejendomsmarkedet

Familierne bag milliardforretningen Widex vil skabe et udviklingsselskab med Sjælsø Gruppen som forbillede.

Foto: Jyllands-Posten

Penge tjent på høreapparater skal nu investeres i mursten. I hvert fald satser Widex stort inden for ejendomsudvikling og har ifølge Børsen kontant opkøbt det tidligere børsnoterede selskab Walls.

Walls’ ejendomme ligger i dag i selskabet GSA Ejendomme, der ejes af de to ejerfamilier bag Widex, Westermann og Tøpholm. Aktivmassen er på 1,35 mia. kr., og målsætningen er at få en velkørende developer-forretning op at køre i stil med Sjælsø Gruppen, da det stadig gik godt.

“Vi ønsker en moderat vækst, hvor vi gradvist får solgt ud af aktiverne og tjener så meget som muligt,” siger projektudviklingsdirektør i selskabet, Jørgen Nonnemann, til Børsen.

Der vil blive fokuseret på boligprojekter til luksus- og liebhaversegmentet i for eksempel Vedbæk ved øresundskysten nord for København samt Islands Brygge og Nordhavnen inde i selve hovedstaden.

Mere fra MedWatch

Bavarian Nordic har fundet en amerikansk produktionspartner

Den amerikanske regering har allerede købt millioner af doser af Bavarian Nordics vaccine mod abekobber, og for at kunne honorere forventeligt mange flere ordrer fra den kant, har det det danske selskab fundet og allieret sig med en amerikansk produktionspartner, ligesom man er på udkig efter kontraktproducenter i resten af verden også.

GN vil søge om tilladelse til at sælge flagskib som otc-produkt

Dagen efter, at FDA, de amerikanske sundhedsmyndigheder, meldte sig klar med de endelige retningslinjer for salg af høreapparater i håndkøb, går GN Hearing nu i offensiven ved som det hidtil eneste danske selskab at ville søge om registrering af et af sine flagskibsprodukter - høreapparatet Jabra Enhance Plus som otc-produkt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier