MedWatch

Høreapparatkoncern satser stort på ejendomsmarkedet

Familierne bag milliardforretningen Widex vil skabe et udviklingsselskab med Sjælsø Gruppen som forbillede.

Foto: Jyllands-Posten

Penge tjent på høreapparater skal nu investeres i mursten. I hvert fald satser Widex stort inden for ejendomsudvikling og har ifølge Børsen kontant opkøbt det tidligere børsnoterede selskab Walls.

Walls’ ejendomme ligger i dag i selskabet GSA Ejendomme, der ejes af de to ejerfamilier bag Widex, Westermann og Tøpholm. Aktivmassen er på 1,35 mia. kr., og målsætningen er at få en velkørende developer-forretning op at køre i stil med Sjælsø Gruppen, da det stadig gik godt.

“Vi ønsker en moderat vækst, hvor vi gradvist får solgt ud af aktiverne og tjener så meget som muligt,” siger projektudviklingsdirektør i selskabet, Jørgen Nonnemann, til Børsen.

Der vil blive fokuseret på boligprojekter til luksus- og liebhaversegmentet i for eksempel Vedbæk ved øresundskysten nord for København samt Islands Brygge og Nordhavnen inde i selve hovedstaden.

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier