MedWatch

Sydbank: GN-regnskab kan overbevise 2013-skeptikere

Markedet har været forsigtige med at give GN Store Nord kredit for deres målsætning, men det gode kvartalsregnskab bør ifølge Sydbank gøre en forskel

GN Store Nord har netop leveret et kanonregnskab for første kvartal. Lønsomheden var hævet markant i takt med, at omsætningen var sendt kraftigt opad. Det gode regnskab kan ifølge Sydbank være med til at overbevise dem, der stadig er skeptiske omkring GN Store Nords ambitiøse mål for 2013.

Her venter GN en omsætning på over 6,4 mia. kr. og en EBITA-margin på omkring 19 pct. for hele koncernen. I 2011 omsatte GN Store Nord for 5,6 mia. kr.

"Jeg har hele tiden følt mig ganske sikker på, at de nok skulle nå deres mål. Men markedet har været meget forsigtige med at give dem credit for deres mål. Men når de åbner året op på denne her måde, kan det godt være, at nogen af skeptikerne bliver mere overbeviste om, at der er noget i de forretningsplaner, der er lagt," siger Sydbanks Morten Imsgaard til Ritzau Finans.

 GN Store Nord leverer solid vækst i omsætning

 Analytikere tror ikke på GN

 Nordea ser stor usikkerhed i GN

 GN Resound leverede i Q4, men 2012-melding skuffer 

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier