MedWatch

Sonova hvæsser strukturen

Den schweiziske høreapparatsproducent Sonova, der konkurrerer med William Demant, GN og Widex, vender op og ned på salgsstrukturen.

Den schweiziske høreapparatsproducent Sonova, tidligere kendt som Phonak, ændrer salgsstruktur. Det fortæller selskabet i en pressemeddelelse.

Salgsstrukturen i selskabet vil blive opdelt i tre hoveddele, der hver vil få en administrerende direktør, der refererer direkte til topledelsen i selskabet. De tre områder vil blive Europa og Sydamerika, Nord- og Centralamerika samt Asien.

"Med dette vigtige skridt fokuserer vi på at servicere vores kunder bedre samt at styrke vores langsigtede forhold til dem. Jeg er overbevist om, at tiltaget vil have en positiv effekt på kundeloyaliteten og dermed vores produkters succes, skriver administrerende direktør for Sonova Lukas Braunschweiler.

Claude Divesa, tidligere landechef for Frankrig, vil få ansvaret for Europa og Sydamerika mens Paul Thompson, nuværende midlertidig finansdirektør, vil få ansvaret for Nord- og Centralamerika. Sonova leder fortsat efter en direktør for Asien.

Mere fra MedWatch

Finansdirektør i ALK stopper

ALK’s finansdirektør, Søren Jelert, har valgt at fratræde sin stilling. Han ventes at forlade posten ved udgangen af maj næste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier