MedWatch

Oticon lancerer nyt usynligt høreapparat

William Demants brede produktportefølje er afgørende, når der skal vindes markedsandele, siger topchef. Fokus er på både kosmetik og teknologi.

Foto: Nils Jacobsen, CEO, William Demant - PR

Mennesker med et mildt til moderat høretab vil nu få mulighed for at købe et helt usynligt høreapparat fra Oticon under høreapparatkoncernen William Demant.

”Med Intiga I  lancerer Oticon i marts 2012 endnu et kosmetisk attraktivt medlem af Intiga-familien (gruppe af høreapparater, red). Apparatet, der er af typen IIC (Invisible Inside the Canal), sidder helt inde i øregangen og er altså usynligt. Intiga I bliver tilgængeligt i to varianter i den øvre priskategori og tilbyder de af vores kunder, der har et mildt til moderat høretab, mulighed for at få en usynlig løsning baseret på Oticons unikke og banebrydende teknologi,” hedder det i William Demants årsrapport.

Intiga I bygger videre på konceptet om fokus på kosmetik samt moderne teknologi, der tillader høreapparaterne at kommunikere fra øre til øre. Samtidig er der generelt en efterspørgsel efter produkter, der ikke er synlige, påpeger topchef Niels Jacobsen over for Ritzau Finans.

Usynlig for brugeren

”Intiga I vil være usynlig for brugeren, så det er ganske nyt, og vi har også fået rigtigt god respons fra de tests vi har gennemført. Men jeg tror ikke der findes én rigtig løsning, når det kommer til høreapparater,” siger Niels Jacobsen og fortsætter:

”Der findes mange forskellige løsninger. Det der gør, at vi har succes i branchen er det komplette produktprogram. Man skal have produkter til dem, der vil have det usynligt, dem, der skal have større apparater, de let kan betjene, til dem med små høretab og store høretab. Vi skal sælge til forhandlere, der skal kunne servicere alle kunder. Det er sådan, man vinder markedsandele.”

Prøv MedWatch gratis og uforpligtende i 40 dage, og modtag samtidig vores gratis nyhedsbrev to gange dagligt. 

 

Læs om regnskab her

Mere fra MedWatch

FDA godkender mikrobiommiddel fra Ferring

Medicinalselskabet Ferring Pharmaceuticals har fået amerikansk godkendelse af sin biologiske kandidat mod tarminfektioner med den ondartede bakterie clostridium difficile.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier