MedWatch

Velfærdsteknologisk indsats i Syddanmark overstiger målsætning

Syddansk erhvervsklynge forventer 820 nye arbejdspladser på det velfærdsteknologiske område inden for tre år.

Udgangspunktet er en samarbejdskonstruktion, som samler erhvervsvirksomheder, videninstitutioner og offentlige organisationer med henblik på at gøre vejen fra velfærdsteknologisk idé til implementering så nem som mulig.

Navnet på konstruktionen er Welfare Tech Region og indsatsen, som er koncentreret i Syddanmark, forventes at skabe 160 nye arbejdspladser det første år.

Overstiger målsætning

Erhvervsklyngen har selv foretaget målingen af de forventede nye arbejdspladser.

"Første måling viste, at der forventes at være 160 nye arbejdspladser om blot et år på basis af de projekter og virksomheder, vi har fat i nu, og 660 flere arbejdspladser om tre år," udtaler Henrik Kagenow, direktør i Welfare Tech Region i et annoncetillæg til Berlingske.

Målsætningen for erhvervsklyngen, der har eksisteret i halvandet år, var 500 nye arbejdspladser. Man har indtil videre haft del i 170 projekter med involverede virksomheder.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 47

I denne uge kom der en endelig afklaring angående Kåre Schultz’ fremtid i det israelske medicinalselskab Teva, og så annoncerede Novo Nordisk også en udvidelse af faciliteterne i Bagsværd for 5,4 mia. kr. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier