MedWatch

95 millioner kr. klar til iværksættere i Syddanmark

Er du iværksætter i Region Syddanmark, arbejder du inden for velfærdsteknologi, og har du behov for kapital? Fonden for Syddansk Vækstfremme har 95 friske millioner kroner og er klar til de første henvendelser i løbet af marts.

En ny fond med 95 millioner kroner er klar til at investere i iværksættere inden for velfærdsteknologi. Copenhagen Bio Science Park (COBIS) og  "iværksættermiljøet” Symbion skal være med til at løse opgaven.

Det oplyser Vækstfonden i et nyhedsbrev, hvori det også hedder, at ”op til 250 arbejdspladser, 12 investeringer i iværksættertalenter og 30 lån til virksomheder og projekter i regionens yderområder er målsætningen for de kommende fem år. Det er Fonden for Syddansk Vækstfremme, der står fonden med 95 mio. kr. i ryggen.

”Fonden skal investere i velfærdsteknologiske iværksættervirksomheder i Region Syddanmark samt yde lån til mindre og mellemstore virksomheder i udkantsområderne i regionen,” hedder det i nyhedsbrevet, hvor det også fremgår, at Fonden for Syddansk Vækstfremme netop har valgt, hvem der skal løse opgaven: Det er et konsortium bestående af Forskerparkerne COBIS og Symbion i samarbejde med Accelerace Management.

Den nye fond bliver lanceret under navnet Welfare Tech Invest Syddanmark. Der etableres et sekretariat med to forretningsadresser i Syddanmark: En hovedadresse i Vojens, hvor der indgås et kontorfællesskab med Vækstfonden og et ekstra kontor i Forskerparken i Odense, hvor der vil være et tæt samarbejde med Syddansk Teknologisk Innovation.

Mere fra MedWatch

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier