MedWatch

Ny app hjælper diabetikere

Sanofi har produceret en lille enhed med tilhørende app, der omdanner en iPhone til et diagnosticeringsværktøj for diabetikere.

For den nette sum af 48 pund kan de britiske diabetikere fra i dag bruge deres iPhone til at måle deres blodsukker.

Sanofi har således ifølge The Daily Mail lanceret iBGStar, der kobles til bunden af telefonen, og som via en app måler glukoseindholdet i de små dråber blod, som apparatet indsamler fra brugeren.

Resultatet bliver vist på telefonens skærm, og diabetikere kan på den måde måle glukoseindholdet på ethvert givet tidspunkt.

Det giver også brugerne mulighed for at følge skiftende tendenser og variationer, og tager højde for oplysninger såsom kulhydratindtag, insulinindsprøjtninger og motion.

Ambu har stor succes med app

Hvad er ingredienserne i en succesfuld healthcare-app?

Markedet for healthcare apps kan eksplodere i 2012 

Mere fra MedWatch

Lars Rasmussen advarer mod høje lønstigninger

Virksomheder har et ansvar for at være med til at bremse inflationen ved at holde lønstigninger i ro i de kommende overenskomstforhandlinger, mener Lars Rasmussen, der er bestyrelsesformand for både Coloplast og Lundbeck.

FDA godkender booster-vacciner til babyer

Sundhedsmyndighederne i USA har godkendt Modernas og Pfizer/Biontechs coronavaccine, der er rettet mod børn helt ned til seks måneders alderen til brug som booster.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier