MedWatch

Pensionskasse: Coloplasts hemmelige regnskaber kan koste dygtige medarbejdere

Coloplast går glip af en fordel i konkurrencen om at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere, når medicoselskabet ikke vil fremlægge sine internationale skattebetalinger. Det mener Akademikerpension, der forklarer, at transparens og tillid er en vigtig faktor i konkurrencen om de bedste medarbejdere. (Rettet)

Foto: Coloplast / PR

(Rettelse: Det fremgik tidligere af artiklen, at Akademikerpension mente, at det kunne skade Coloplast i konkurrencen om de bedste medarbejdere, at selskabet ikke ville rapportere sine skattebetalinger land-for-land. Pensionskassen understreger, at det kun er tilfældet over tid, hvis virksomhedens konkurrenter begynder at give større skattetransparens, og Coloplast altså ikke lider skade i rekrutteringen i sin nuværende situation. Der stod også i artiklen, at Akademikerpension havde forsøgt at få Coloplast til at fremlægge sine nationale skattebetalinger i over et år. Det er ændret til, at pensionskassen spurgte Coloplast, om der var nogen forhindringer for at gøre det for virksomheden).

Akademikerpension spurgte Coloplast for over et år siden, om medicoselskabet så nogen problemer ved at fremlægge sine skattebetalinger i de enkelte lande verden over, men pensionskassen mangler stadig at få et klart svar.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier