MedWatch

Pensionskasse er skuffet over Coloplasts kovending om åbenhed: "Hverken selskabet, investorerne eller medarbejderne kan være rigtig glade"

Akademikerpension troede først, at Coloplast ville offentliggøre sine nationale skattebetalinger rundt om i verden, men blev så fælt skuffet, da det efterfølgende viste sig ikke at holde stik. Pensionskassen savner stadig svar på, hvilke forhindringer Coloplast har for at fremlægge sine internationale skatteoplysninger land-for-land, hvilket medicovirksomheden nægter at svare på.

Foto: Coloplast / PR

Da Akademikerpension spurgte Coloplasts bestyrelse, om der var noget i vejen for at fremlægge virksomhedens skattebetalinger rundt om i verden, havde pensionskassen som institutionel investor i medicoselskabet en klar forventning om at få svar på spørgsmålet.

Det var på den forrige generalforsamling tilbage i december 2020, at Akademikerpension stillede et aktionærforslag om gennemsigtighed i Coloplasts skattebetalinger. Et år efter på den seneste generalforsamling den 2. december 2021 fulgte pensionskassens chef for ansvarlige investeringer Troels Børrild op på spørgsmålet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier