MedWatch

Nyslået børsselskab regnskabsdebuterer med bedste resultat nogensinde

Scandinavian Medical Solutions har i regnskabsåret 2020/21 øget omsætningen med 71 pct., mens overskuddet stiger 82 pct. til 10,9 mio. kr. Det er bedste resultat nogensinde for scannerselskabet, der i november blev børsnoteret på Firsth North-børsen i København.

Adm. direktør Jens Krohn (t.v.) og HR-chef og partner Jens Paulsen kan glæde sig over det bedste regnskab i Scandinavian Medical Solutions historie. | Foto: Scandinavian Medical Solutions/PR

Forhandleren af brugte scannere Scandinavian Medical Solutions kan i regnskabsåret 2020/21 sætte to streger under det bedste resultat i virksomhedens historie.

Af det netop offentliggjorte årsregnskab fremgår det således, at både omsætning, driftsresultat og bundlinje er øget markant i forhold til året før med henholdsvis 71 pct, 82 pct. og 81 pct. Dermed har den nordjyske virksomhed, som opkøber brugte hospitalsscannere i Europa og istandsætter og videresælger dem til hele verden, realiseret en omsætning på 71,6 mio. kr, hvilket giver et driftsresultat på 10,8 mio. kr. og 8,16 mio. kr. på bundlinjen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Genmab-partner trækker sig fra samarbejde

Abbvie ønsker ikke længere at udvikle en fælles kræftkandidat med Genmab, men biotekselskabet skal stadig betale royalites af et eventuelt fremtidigt salg ved kommercialisering.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier