MedWatch

Scanner-selskab valgte børsnotering for at beholde kontrollen: "Den kommende rekruttering bliver vores største udfordring"

Selvom den adm. direktør hos Scandinavian Medical Solutions, Jens Krohn, har fulgt nøje med i kritikken af blandt andet værdiansættelserne på First North-børsen, har han efter fire måneders overvejelser valgt at blive noteret på netop den børs. Han ser nemlig en klar fordel for hans selskab, som skiller sig ud på et afgørende punkt.

Adm. direktør, Jens Krohn (tv), i Scandinavian Medical Solutions glæder sig til at hyre flere ansatte efter en notering, men har fuldt fokus på at gøre det i et balanceret tempo. | Foto: Scandinavian Medical Solutions/PR-foto/ZoeMe

Den nordjyske topchef i Scandinavian Medical Solutions, Jens Krohn, ser frem til tiden efter selskabets planlagte notering på First North-børsen i København. Noteringen skal skaffe forhandleren af brugte hospitalsscannere op mod 30 mio. kr., og de midler vil den adm. direktør bruge til på sigt at realisere en ambition om at blive en decideret global markedsleder på køb og salg af såkaldt billeddiagnostisk udstyr.

"Vi ville sagtens kunne drive en organisk vækst og nå rigtig langt på den måde, men det ville bare tage længere tid. Med noteringen kan vi gøre det meget hurtigere, og det er samtidig også en måde at tage et kvantespring i markedet og få en blåstempling af det, vi laver," fortæller Jens Krohn til MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier