MedWatch

Børsnotering af Scandinavian Medical Solutions overtegnet med 425 pct.: "Vi prissatte ikke forretningen ud fra fremtidige visioner"

Det nordjyske scanner-selskab Scandinavian Medical Solutions kan træde ind på First North-børsen i København med rank ryg efter et aktieudbud, der blev overtegnet med hele 425 pct. Den adm. direktør afviser at have prissat sig for billigt og glæder sig i stedet over, at han ikke behøver at tage over Atlanten for at rejse store beløb.

Adm. direktør Jens Krohn hos Scandinavian Medical Solutions, der restaurerer brugte hospitalsscannere med henblik på gensalg. | Foto: Scandinavian Medical Solutions/PR

Scandinavian Medical Solutions er lykkedes med at sælge alle 6 mio. udbudte aktier i fortegningsperioden og rejser således 30 mio. kr. ved den kommende børsnotering og første handelsdag på københavnerbørsen First North den 3. november.

Men selskabet kunne i virkeligheden have hentet næsten 160 mio. kr., som næsten 3000 investorer samlet set efterspurgte aktier for i tegningsperioden, som udløb den 26. oktober.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Magnus Heunicke er smittet med corona

Sundhedsminister Magnus Heunicke er i selvisolation i Bruxelles, efter at ministeren har fået et positivt svar på en coronatest. Han deltog i en julefrokost i Sundhedsministeriet i fredags, hvorfra der også er et andet smittetilfælde, men smittekilden er endnu ikke fastslået.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier