MedWatch

Børsnotering af Scandinavian Medical Solutions overtegnet med 425 pct.: "Vi prissatte ikke forretningen ud fra fremtidige visioner"

Det nordjyske scanner-selskab Scandinavian Medical Solutions kan træde ind på First North-børsen i København med rank ryg efter et aktieudbud, der blev overtegnet med hele 425 pct. Den adm. direktør afviser at have prissat sig for billigt og glæder sig i stedet over, at han ikke behøver at tage over Atlanten for at rejse store beløb.

Adm. direktør Jens Krohn hos Scandinavian Medical Solutions, der restaurerer brugte hospitalsscannere med henblik på gensalg. | Foto: Scandinavian Medical Solutions/PR

Scandinavian Medical Solutions er lykkedes med at sælge alle 6 mio. udbudte aktier i fortegningsperioden og rejser således 30 mio. kr. ved den kommende børsnotering og første handelsdag på københavnerbørsen First North den 3. november.

Men selskabet kunne i virkeligheden have hentet næsten 160 mio. kr., som næsten 3000 investorer samlet set efterspurgte aktier for i tegningsperioden, som udløb den 26. oktober.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier