MedWatch

Coloplast forbereder stort studie med hovedaktiv fra milliardopkøb

Efter opkøbet af Nine Continents Medical gør Coloplast sig nu klar til at afprøve det amerikanske urologi-selskabs hovedaktiv mod overaktiv blære i et større klinisk studie i USA. Resultatet ventes klar allerede næste år og håbet er en lancering i 2024-2025.

Foto: Coloplast / PR

Coloplast tager nu første skridt ind i et nyt segment af urologi-området. Medicoselskabet har nemlig gjort sig klar til at starte et større klinisk studie med en såkaldt nervestimulator mod overaktiv blære.

"Vi går i gang i indeværende kvartal og forventer de første resultater i løbet af næste år," fortæller finansdirektør hos Coloplast, Anders Lonning-Skovgaard, til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Pharmadanmark om massefyringer i Leo Pharma: En del af gamet

Onsdagens melding om, at Leo Pharma de næste to år samlet skal nedlægge 1000 stillinger, skriver sig ind i en række af massefyringer i branchen, der er sket de senere år. Industrien skriger imidlertid på arbejdskraft, og fagforeningen Pharmadanmark har af samme grund opfordret Leo Pharma til straks at lave en jobbørs.

Overvældende flertal blåstempler nye EMA-beføjelser

Europa-Parlamentet har, få måneder før de nye opgaver skal varetages, vedtaget stærkere beføjelser til overvågning til EU’s lægemiddelagentur, EMA. Medicinalsektoren skal forberede sig på i udgangspunktet at være uden for døren i arbejdet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier