MedWatch

Coloplasts topchef scorer lønhop efter bedre end ventet regnskab

Efter et år, der er gået bedre end forventet for Coloplast, har adm. direktør Kristian Villumsen fået en lønforhøjelse på 1,8 mio. kr., som bringer hans årsløn op på 21,7 mio. kr. I alt har medicoselskabet lagt 11,8 mio. kr. mere i lønningsposen til selskabets direktører.

Kristian Villumsen, topchef i Coloplast har i det seneste regnskabsår fået 21,7 mio. kr. i samlet lønpakke svarende til en vækst på 9 pct. | Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix

Topchef i Coloplast, Kristian Villumsen, har igen i år fået ekstra kroner i lønningsposen, efter et 2021, der for det danske medicoselskab var bedre end ventet meds en omsætning på 9,43 mia. kr., svarende til en fremgang på 5 pct. sammenlignet med året før.

For sin indsats tjente direktøren 21,7 mio. kr. i det skæve regnskabsår for 2020/2021 svarende til en lønforhøjelse på 9 pct., viser den netop aflagte vederlagsrapport.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier