MedWatch

Morgan Stanley: 12 nye produktlanceringer skal bane vejen for Ambu

Det skaber gode muligheder for Ambu, at selskabet har så mange produktlanceringer på vej, mener analytikerholdet hos finanshuset Morgan Stanley.

Foto: Ambu / PR

Analytikere hos Morgan Stanley er med til at understøtte bankens positive dækning af Ambu, der er blevet indledt med anbefalingen "overvægt" og kursmålet 350 kr.

Morgan Stanleys analytikerhold ser Ambu tage den største andel af nye vækstmuligheder over for sine konkurrenter med 12 nye produktlanceringer i løbet af de næste 18 måneder, skriver Bloomberg

"Duodenoskopet er nøglen, selv om gastroskopet og koloskopet tilbyder størst potentiale."

I juli sidste år fik duodenoskopet en godkendelse fra de amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA, der banede vejen for, at Ambu kunne få produktet på markedet i USA.

Analytikerne understreger desuden ifølge Bloomberg, at de ikke undervurderer holdbarheden af væksten samt den kortsigtede risiko fra pres fra lovgivning, covid-19 og netop produktlanceringer.

Ambu-aktien handles fredag middag 2,6 pct. højere i 328 kr.

Ambu-topchef om byge af lanceringer: "Bliver ikke nemt men vi bygger et øko-system" 

Ambu nyder godt af rapport om infektionsfare ved genbrugsendoskoper

FDA undersøger risiko for infektion ved endoskoper - Olympus og Karl Storz går igen i indberetninger 

Mere fra MedWatch

Zealand Pharma-topchef: "En meget travl tid for os"

Der er tralvt hos Zealand Pharma, som i næste måned står over for den vigtige lancering af blodsukkermidlet Zegalogue i USA. Ifølge topchef Emmanuel Dulac er biotekselskabet godt i gang med at levere på dets plan for lanceringen, ligesom han venter at kunne melde nyt ud om forventningerne til glepaglutid i andet kvartal.

Den frivillige ordning med suspenderede vacciner vakler

Ordningen, der skal gøre det muligt for danskerne frivilligt at vælge at lade sig vaccinere med en vaccine fra Astrazeneca eller Johnson & Johnson, vakler. Hvis en vejledning fra Sundhedsstyrelsen bliver ført ud i livet, kan ordningen blive for kompliceret at gennemføre, er vurderingen. Og er den overhovedet en god idé?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier