MedWatch

Epilepsifirma får FDA-accept til afgørende forsøg - skal bane vejen til markedet

Medicoselskabet Uneeg Medical har fået grønt lys af den amerikanske lægemiddelstyrelse, FDA, til opstart af vigtigt klinisk studie på amerikanske epilepsipatienter. Det skal bane vejen for et salgseventyr i USA om to år, hvorfra 70 pct. af omsætningen fremover ventes at komme.

Torben Sandgren, adm. direktør i Uneeg Medical (th.), har netop fået grønt lys af FDA til at starte forsøg i USA med selskabets Episight-system. | Foto: Torben Sandgren, adm. direktør i Uneeg Medical

Det Lynge-baserede medicoselskab Uneeg Medical har opnået en afgørende milepæl med selskabets medicinske udstyr til optimering af epilepsibehandling.

De amerikanske lægemiddelmyndigheder, FDA, har således sagt god for, at selskabet, der er ejet af familierne bag høreapparatskoncernen Widex, må starte forsøg i USA på amerikanske epilepsipatienter med et hjernebølgeimplantat placeret under huden til kontinuerlig måling af anfald.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 33

Tirsdag, onsdag og torsdag stod i regnskabernes tegn. Tirsdag morgen nedjusterede Demant, onsdag kom Lundbeck og Coloplast med kvartalstal, og torsdag valgte GN, ligesom konkurrenterne, også at nedjustere. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier