MedWatch

Widex-rigmænds sideprojekt taber 34 mio kr i overgangsår – FDA-godkendelse skal vende udviklingen

Uneeg Medical står midt i en transformation fra at være et udviklingsselskab til i stedet at være en kommerciel virksomhed. Det har i det forgangne år udløst store investeringer for virksomheden, der i seneste regnskabsår landede det dårligste resultat nogensinde. EU-lancering og USA-sats skal inden for en årrække føre til overskud.

Torben Sandgren, adm. direktør, Uneeg, kan notere sig et underskud på 34,3 mio. kr. i det seneste regnskabsår. Men det er der flere gode forklaringer på, lyder det. | Foto: Uneeg Medical / PR

Forårets storfusion mellem familiefirmaet Widex og den singaporeanske konkurrent, EQT-ejede Sivantos, fik ikke blot konsekvenser for de to selskaber, der nu skal få hjulene til at spille sammen i fusionsfirmaet WS Audiology.

Også i Uneeg Medical, datterselskabet til TW Medical, det tidligere Widex Holding, kan effekterne af fusionen mærkes, da det ikke længere kan trække på funktioner og services fra Widex-organisationen, og derfor i det forgangne regnskabår har investeret i at opbygge blandt andet administrative funktioner inden for eksempelvis HR og økonomi.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 33

Tirsdag, onsdag og torsdag stod i regnskabernes tegn. Tirsdag morgen nedjusterede Demant, onsdag kom Lundbeck og Coloplast med kvartalstal, og torsdag valgte GN, ligesom konkurrenterne, også at nedjustere. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier