MedWatch

Rigmandsfamilie bag Widex: Derfor investerer vi i diabetesalarmer

Der er fordele at hente ved at spænde bredere end kerneforretningen i høreapparatskoncernen Widex. Derfor har Søren Westermann, der sammen med Tøpholm-familien står bag holdingselskabet Widex Holding, kastet millioner efter selskabet Uneeg Medical, der blandt andet har en diabetesalarm på vej.

Søren Westermann, medejer af Widex Holding, har investeret millioner af kroner i innovationsselskabet Uneeg Medical. | Foto: Uneeg Medical

Høretab, diabetes, epilepsi og søvnforstyrrelser. Det lyder som fire umiddelbart meget forskellige størrelser, men ikke desto mindre er det alle forretningsområder, som de stenrige efterkommere af Widex-stifterne Christian Tøpholm og Erik Westermann, aktuelt begår sig i.

Det sker via ejerskabet af Widex Holding, der udover at eje høreapparatskoncernen Widex også ejer iværksættervirksomheden Uneeg Medical, som Widex Holding købte tilbage i marts 2009.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier