MedWatch

Ny WS Audiology-direktør vil værne om Widex-kulturen

Den nye topchef for WS Audiology Eric Bernard ser store fordele i fusionen af familieværdierne fra Widex og energien fra kapitalfondsejerskabet, og vil arbejde for at holde fast i begge.

Foto: WS Audiology / PR

WS Audiology skal som fusion af både Widex og Sivantos være en helt ny størrelse i høreapparatsindustrien, og ikke bare en gentagelse af sine fusionsemner. Ikke desto mindre ser selskabets nye topchef, franskmanden Eric Bernard store fordele den arv fra de to selskaber, som er blevet splejset sammen med fusionen: Familieværdierne fra Widex og det dynamiske kapitalfondsejerskab fra Sivantos, og ønsker at holde fast i dem begge.

Det skriver Berlingske.

"Tænk på en virksomhed, der kan tage det bedste fra de to verdener. Det er meget, meget kraftfuldt. Det er præcis det, som WS Audiology kan. Og nu har jeg som CEO mulighed for at være forbindelsen mellem disse to kulturer. Jeg håber, at jeg kan beholde det, løfte det og bygge et bånd," siger han til Berlingske.

Eric Bernard tiltrådte direktørposten med øjeblikkelig virkning i begyndelsen af september, og tog dermed over for Jørgen Jensen, der også var topchef i Widex før fusionen. Han kom til virksomheden tidligere i 2019 fra en stilling hos Essilor, der producerer briller og kontaktlinser, og er nu bosat i København med sin hustru og yngste barn.

Som en udefrakommende chef har Eric Bernard også haft travlt med at lære forretningen at kende - og i forlængelse deraf også kulturen og de ansatte - og han er i fuld gang med at rejse organisationen rundt. USA har været det første stop, derpå Tyskland og så Singapore. Så selvom han skal have base i kontorerne i Allerød, regner han med at skulle være en meget rejsende topchef for at holde styr på den verdensomspændende virksomhed.

Afgående WS Audiology-topchef er stolt af fusionsresultaterne

Widex-arving forsøgte at overtale Jørgen Jensen til at blive

Fusion skubber prominente Widex-arvinger ud af datterselskab

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier