MedWatch

Össur-kursmålet løftes knap 8 procent efter regnskab

I kølvandet på offentliggørelsen af Össurs regnskab for andet kvartal, løfter SEB sit kursmål for proteseproducentens fra 38 kr. til 41 kr.

Svenske SEB løfter sit kursmål for Össur til 41 kr. fra 38 kr. efter proteseproducentens regnskab for andet kvartal, der blev offentliggjort torsdag morgen.

Samtidig gentages den neutrale anbefaling "hold", fremgår det af data fra Bloomberg News.

Össur-aktien steg med 5,9 pct. til 45,95 kr. efter regnskabet, der viste en stor en fremgang i omsætningen og en klar forbedring af driften og bundlinjen.

Össur omsatte i april, maj og juni for 179 mio. dollar mod 158 mio. dollar i den tilsvarende periode sidste år.

Driftsresultatet før af- og nedskrivninger (EBITDA) voksede samtidig til 42 mio. dollar fra 32 mio. dollar i andet kvartal af 2018.

På de nederste regnskabslinjer fik Össur et nettooverskud på 23 mio. dollar mod et overskud på 20 mio. dollar i den tilsvarende periode sidste år.

For hele året løftede selskabet samtidig sine forventninger til den organiske omsætningsvækst, der nu ses ramme 5-6 pct. i år mod den tidligere forventning om 4-5 pct.

Mere fra MedWatch

Biomarin forbereder sig på europæisk godkendelse af Ascendis-konkurrent

Amerikanske Biomarin opjusterer både forventningerne til omsætningen og underskuddet i forbindelse med regnskabet for årets andet kvartal. Samtidig melder selskabets topchef, at det kommercielle team er i gang med forberedelserne til en eventuel godkendelse af Voxzogo, der kan blive en mulig konkurrent til Ascendis-kandidat.

Merck lander som ventet i andet kvartal

Medicinalselskabet Merck, kendt som MSD i Europa, har torsdag leveret et regnskab for årets andet kvartal, der i det store hele lever op til analytikeres forventninger til såvel indtjening som omsætning.

FDA giver Lantus-patienter adgang til efterligning fra Mylan

Den amerikanske lægemiddelstyrelse, FDA, har onsdag godkendt, at brugere af det langtidsvirkende insulin Lantus fra Sanofi kan få udleveret det langtidsvirkende insulin Semglee fra Mylan, uden først at få udskrevet en specifik recept på Semglee hos lægen. Sydbank-analytiker vurderer dog ikke, at det får stor betydning for Novo Nordisk.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier