MedWatch

Össur opjusterer sine forventninger efter solid vækst i første halvår

Den islandske proteseproducent Össur har kunne indkassere så stærk en vækst i årets to første kvartaler, særligt foranlediget af nye produkter, at selskabet nu skubber forventningerne til resten af året i vejret.

Foto: Össur / PR

Første halvår af 2019 er gået så godt for Össur, at den islandske proteseproducent nu giver forventningerne et nøk opad.

Hvor selskabet, med adm. direktør Jon Sigurdsson i spidsen, tidligere regnede med en salgsvækst på 4-5 pct., forventer ledelsen nu at den i stedet lander på 5-6 pct. og med en EBITDA-margin før særlige poster på omkring 23 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Europæisk laboratorienetværk skal sikre bedre data

Et nyt netværk af "referencelaboratorier" som led i EU's sygdomsforebyggelse skal bane vejen for bedre data. Der er stadig plads til forbedring, når der skal forberedes på fremtidige pandemier, siger Europa-Kommissionen til MedWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier