MedWatch

Nyt koloskop bliver hovedfokus på Ambus kapitalmarkedsdag

Efter flere måneders aktieuro får Ambus topchef Lars Marcher mulighed for at gyde olie på de oprørte vande til selskabets kapitalmarkedsdag torsdag – og det er særligt det nye koloskop, som investorerne er interesseret i.

Foto: /Ritzau Scanpix/Liselotte Sabroe

På aktiefronten har 2018 været et turbulent et af slagsen for den danske medicoproducent Ambu. Efter en start på året, hvor selskabets optur tilsyneladende ingen ende ville tage, så har usikkerheden omkring Ambus nye produkter og topchef Lars Marchers ambitioner for selskabet spredt sig mellem investorerne. Og det har også sat sig i aktiekursen.

Derfor vil det særligt være potentialet i selskabets videoskop-portefølje, som investorerne og analytikerne er interesseret i at høre om. Først og fremmest potentialet i de nye skoper, herunder det nye engangsvideoskop til undersøgelser i tyktarmen, koloskopier.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier