MedWatch

Roches diagnostik-direktør træder tilbage

Direktøren for diagnostik-divisionen i den schweiziske life science-kæmpe Roche forlader koncernen efter 10 år. Den europæiske chef overtager styringen, mens man leder efter en permanent afløser.

Foto: Roche / PR

Roland Diggelmann, der gennem de seneste 6 år har styret diagnostikforretningen i Roche, forlader nu den schweiziske life science-koncern. Det skriver Roche i en pressemeddelelse.

Han kom til selskabet i 2008 hvor han fik ansvaret for diagnostikforretningen i Asien og Stillehavsregionen, og i 2012 blev han gjort til direktør for hele divisionen. Men han vil nu "forfølge sin karriere uden for selskabet", efter han stopper ved udgangen af september.

Der meldes dog ikke noget om, hvor karrieren fortsætter for den 51-årige schweizer.

Roche er gået på jagt efter en afløser til den ledige stilling, og til man finder den rette person, vil diagnostikdivisionen blive styret af Michael Heuer på midlertidig basis.

Han er pt. ansvarlig for markederne i Europa, Mellemøsten, Afrika og Latinamerika i forretningsdelen. Han startede sin karriere i det tyske medicoselskab Boehringer Mannheim tilbage i 1983, og fortsatte i Roche, da koncernen opslugte den mindre rival i 1998.

Roche udpeger midlertidig chef for dansk forskningscenter 

Roche indleder jagt på ny direktør for Roche Innovation Center Copenhagen  

Roche og GE indgår samarbejde om digital diagnostik 

Roche køber selskab bag diabetes-app 

Roches diabetesudstyr får verdenspremiere i Danmark 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier