MedWatch

Roche køber selskab bag diabetes-app

Amerikanske mySugr er blevet overtaget af Roche, der vil gøre selskabets løsning til omdrejningspunktet i digital service til diabetespatienter.

Roche og it-virksomheden mySugr er enige om vilkårene i en handel, hvor medicinalselskabets diagnostik-selskab køber alle aktier i mySugr, der blandt andet står bag en populær app med samme navn.

Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

De to selskaber har samarbejdet siden 2014, men nu bliver it-selskabet altså en del af Roche-koncernen, hvor app'en mySugr er udset til at spille en vigtig rolle i selskabets digtale tilbud til diabetespatienter. MySugr har i dag mere end én mio. brugere af dens app, hvor patienter blandt andet kan registrere blodsukkerværdier.

"Vores samarbejde med mySugr siden 2014 gør, at der er et fremragende kulturelt match, da begge vores virksomheder er passionerede omkring at tage diabetesbehandling et skridt videre og gøre en forskel i at lave med diabetes," siger Roland Diggelmann, adm. direktør i Roche Diagnostics.

Roche vil udvide sin diabetesforretning

Medie: Roche overvejer frasalg af diabetesforretning

Novo går i dansk front inden for digital sundhed sammen med IBM

Forsiden lige nu

Dansk biotekselskab vil sælge aktier for op mod 1 mia kr i USA

Det danske biotekselskab Ascendis Pharma, der er noteret på Nasdaq i USA, har annonceret planer om et nyt aktieudbud, som i yderste instans kan have en værdi på mere end 1 mia. kr. Det er den fjerde massive kapitalrejsning fra selskabet, siden en børsnotering i USA i 2015

Takeda indgår milliardsamarbejde på CNS-området

Takeda får nu mulighed for at gå med i udvikling og kommercialisering af det Cambridge-baserede selskab Wave Life Sciences' pipeline af lægemidler mod neurologiske sygdomme og for at overtage rettigheder til en række prækliniske programmer inden for blandt andet Alzheimers og Parkinsons. Det kan i yderste instans indbringe biotekselskabet et tocifret milliardbeløb i kroner.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier