MedWatch

Ny amerikansk fremgang til GN Hearing

Den danske høreapparatskoncern GN Hearing fortsætter de gode takter i den amerikanske salgskanal Veteran Affairs, hvor GN nu snupper kunder fra markedslederen Sonova. ”En interessant udvikling, der vidner om en mere permanent styrket markedsposition,” mener Sydbank-analytiker.

Foto: GN Store Nord

Høreapparatsdivisionen i GN Store Nord, GN Hearing, har fået godt tag i den vigtige offentlige salgskanal Veteran Affairs, der tilpasser høreapparater til amerikanske krigsveteraner.

I februar måned steg den Ballerup-baserede høreapparatskoncerns markedsandel i salgskanalen således til 21,1 pct. mod 20,5 pct. i januar. I februar sidste år havde GN en andel på 20,2 pct., og siden GN gik ind i kanalen i 2014, er det med enkelte bump på vejen kun gået én vej, og det er fremad.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier