MedWatch

Fyret chef fra Novo-selskab og tidligere Starkey-boss er skyldige i bedrageri for millioner

Efter mere end to års FBI-efterforskning er der faldet dom i en sag om bedrageri og underslæb for adskillige millioner af dollar i høreapparatskoncernen Starkey. Blandt de dømte er en tidligere topchef for Starkey samt en fyret chef fra det Novo-ejede Sonion.

Starkeys tidligere topchef har sammen med sin ven og forretningspartner svindlet og stjålet for mere end 20 mio. dollars (128 mio. kr.) i perioden 2006-2015. Det har en amerikansk domstol netop slået fast. | Foto: Colourbox

En nu tidligere topchef for amerikanske Starkey har sammen med sin ven og forretningspartner svindlet og bedraget for mere end 20 mio. dollars (128 mio. kr.) i perioden 2006-2015. To andre anklagede i ’Starkey-sagen’ går fri.

Det har en amerikansk domstol i staten Minneapolis bestemt, ifølge flere amerikanske medier, herunder det lokale Minneapolis Post.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier