MedWatch

Starkey sparker fire topfolk ud øjeblikkeligt

Der ser ud til at være voldsomme problemer i høreapparatselskabet Starkey.

Foto: Colourbox

Den amerikanske høreapparatsproducent Starkey, der blandt andet konkurrerer med GN Store Nord og William Demant, har fyret det meste af topledelsen med øjeblikkelig virkning, angiveligt på grund af en efterforskning. Det skriver avisen Star Tribune.

Formand Jerry Ruzicka, finansdirektør Scott Nelson, driftsdirektør Keith Guggenberger og HR-chef Larry Miller er efter sigende alle fire fortid hos Starkey, og ifølge avisen er mindst den ene af dem blevet eskorteret ud af selskabets bygning af sikkerhedspersonale. Alle fire navne er desuden fjernet fra selskabets hjemmeside.

En intern email, som mediet MPR News har fået fat i, skriver, at yderligere detaljer ikke kan offentliggøres på grund af en igangværende efterforskning, men at forretningen fortsætter som vanligt. Der foreligger ingen oplysninger om, hvorvidt efterforskningen er intern eller ekstern, eller hvad efterforskningen drejer sig om. Mailen er afsendt af den administrerende direktør, og firmaets grundlægger, William Austin, som fortsat sidder på sin post.

Starkey har omkring 3600 ansatte i hele verden, og er verdens 5. største producent af høreapparater.

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier