MedWatch

GN lancerer genopladelige batterier til topprodukt

Som den seneste i rækken blandt høreapparatsproducenterne, har GN Hearing nu lanceret genopladelige batterier. De skal bruges til topproduktet Linx 3D.

Foto: GN Hearing/PR

Genopladelige batterier til høreapparater er et varmt emne i sektoren netop nu, og nu er også danske GN Hearing klar med en løsning på den front.

Der er tale om en løsning til det nye trådløse topprodukt, Resound Linx 3D, selskabets femte generation af produkter på den trådløse 2,4 GHz-platform.

Løsningen er tilgængelig i Nordamerika og på andre af de største markeder den 1. september, og derfra er det planen, at flere markeder gradvist skal kobles på det nye tilbud.

Giver flere muligheder

Med de genopladelige batterier skulle brugerne af Resound Linx 3D have mulighed for en hel dags brug af høreapparatet, mens man kan lade batterierne om natten, så de igen er klar til næste dag.

"GN Hearing er glad for at kunne give endnu en mulighed for høreapparatbrugerne," siger Anders Hedegaard, der er administrerende direktør for selskabet, i en meddelelse.

"Denne nye batteriløsning tillader audiologerne at tilbyde endnu en mulighed til deres kunder - og giver brugerne endnu flere muligheder for at skræddersy deres høreoplevelse efter deres præferencer," fortsætter han.

Schweiziske Sonova var det første selskab, der tilbød genopladelige batterier til høreapparater, da selskabet sidste sommer lancerede nye produkter med den teknologi.

Siden er flere andre, herunder også danske William Demant Holding, fulgt efter med tilbud om genopladelige batterier i høreapparaterne.

 Jyske: Fortsat skepsis om GN

 GN-direktør: Første halvår var godt. Andet bliver endnu bedre 

 William Demant klar med genopladelige batterier

 Sonovas genopladelige apparat endnu ikke en game changer

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier