MedWatch

William Demant klar med genopladelige batterier

Under den årlige audiologimesse i USA i denne uge, vil William Demant Holding være klar med lanceringen af genopladelig batteriteknologi, som bygger ovenpå dets topprodukt Oticon Opn.

Foto: WDH, PR

William Demant Holding er klar med en ny lancering, der skal bygge på sidste års lancering af topproduktet inden for høreapparater, Oticon Opn.

Det danske selskab vil ved denne uges messe hos den amerikanske brancheforening, American Academy of Audiology (AAA), præsentere en ny genopladelig batteriteknologi til formfaktoren miniRITE (receiver in the ear) for Oticon Opn.

Det oplyser selskabet tirsdag eftermiddag.

Teknologien skulle sikre, at høreapparatbrugeren kan lade sit batteri op i løbet af natten, hvilket skulle give batteritid nok til hele den kommende dag, fortæller det danske selskab.

Alle Oticon Opn-apparater, der er solgt siden lanceringen sidste sommer, kan desuden tilpasses, så de også kan få tilgang til den nye teknologi.

Batteritid er meget diskuteret i branchen, fordi det anses som et stort problem for brugerne, hvis man for ofte skal skifte batterier i de efterhånden meget små høreapparater.

Verdens største høreapparatproducent, schweiziske Sonova, lancerede sidste år - som den første spiller i industrien - genopladelige batterier til sine høreapparater med lanceringen af Phonak Audéo B-R på den nye Belong-produktplatform.

Siden har selskabet udvidet teknologien til også at omfatte flere apparater på tværs af de tre hovedbrands Phonak, Unitron og Hansaton.

Nye udgaver lanceres også

Ud over lanceringen af den nye batteriteknologi sender William Demant også en ny teknologi til tinnitusramte på markedet inden for Oticon Opn-serien, ligesom der lanceres et høreapparat til svært hørehæmmede og en ny udgave af miniRITE-formfaktoren.

"Den udvidede Oticon Opn-familie vil sikre, at flere mennesker med høretab kan fortsætte med at kommunikere og forblive socialt aktive. Opn giver brugerne fordele, som selv de mest sofistikerede løsninger i dag ikke kan levere," siger Donald J. Schum, der er vicechef for audiologi hos Oticon, om lanceringerne.

Den årlige AAA-messe afholdes i 2017 i Indianapolis i staten Indiana og starter officielt onsdag.

 Oticons topprodukt er klar til amerikanske veteraner

 Genopladelige batterier endnu ikke helt grydeklare

 Høreapparater: Sonova lancerer en stribe nye genopladelige produkter

 William Demant-boss Søren Nielsen er klar til at sende milliarderne i spil 

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier